Una màquina de crear independentistes

wertSón una màquina de fabricar independentistes. La seva contribució al procés sobiranista català està sent extremadament potent. Hi semblen llençats a consciència. Cada dia que passa estic més convençut que Catalunya esdevindrà un Estat més dins d’Europa. Al final, però, més que per mèrit nostre, serà sobretot per demèrit d’ells. Amb els fets, estan demostrant que no hi ha cap altra alternativa.

Després d’uns resultats tan clar i contundents a favor de l’Estat propi el passat 25N, la reacció intel·ligent per part de l’Estat espanyol hauria estat la d’haver fet alguna cessió en la seva política centralista, totalitària i d’asfíxia constant contra Catalunya. Enlloc d’això, han provocat un nou incendi. A més, són tan rucs que han anat a tocar un dels punts que gaudeix de més consens dins de la societat catalana: la immersió lingüística. A sobre, ho han barrejat amb una sèrie de canvis que sembla que tinguin com a única pretensió tornar a aquells temps de la “Formación del Espíritu Nacional“. Reforç del paper de l’església i favoritisme descarat cap a les escoles privades. Obligar a la Generalitat a pagar escoles PRIVADES a aquells que pretenguin escolaritzar els seus fills en castellà és un despropòsit tan gran, tan absurd, que cau pel seu propi temps. És a dir, no hi ha un cèntim a caixa i ara pretenen que l’Administració Pública subvencioni escoles privades elitistes? Aquestes són les solucions a la crisi que proposaven els populars en campanya? Penós.

El govern espanyol, amb la intenció d’amagar l’immens ajut a la banca espanyola provocat pels seus mateixos dirigents, ha provocat un conflicte de grans dimensions. Es tracta, a més, d’una llei que no es podrà aplicar, no només perquè envaeix competències (això a ells els hi és igual) sinó perquè tampoc hi ha recursos per a fer-ho. Alhora, han accelerat el procés que ja hem iniciat cap a l’Estat propi. Els pot més l’esperit invasiu i conqueridor que la raó. D’això, a nosaltres, ens en sobra. Per això esdevindrem independents.

Anuncis