Volen acabar amb tot

wertL’Estat espanyol, des de la seva mateixa fundació, ha tingut un esperit conqueridor i imperialista. Calia suprimir tot rastre que es sortís dels paràmetres de la seva Castilla. L'”Una, grande y libre” continua viva, molt viva. A això cal sumar-hi l’ús abusiu que sempre n’han fet de Catalunya per a tapar les seves grans misèries. Just el mateix dia que s’aprova una aberrant i descomunal ajuda de 39.500 euros per a tapar l’immens forat de la banca espanyola (provocat per incompetents gestors polítics que van decidir jugar a banquers), es descobreix les intencions del Ministro Wert de destruir del tot la immersió lingüística. A la pràctica, pretenen relegar el català a una simple llengua optativa. Pretendre que la Generalitat pagui a escoles PRIVADES (a sobre això, escoles privades) a aquells pares i mares que vulguin escolaritzar els seus fills en castellà és un despropòsit, una intromissió, una il·legalitat que no es pot deixar passar.

Davant la força sobiranista que es va demostrar a les darreres eleccions, el govern espanyol i totes les seves institucions han decidit anar a sac. A per totes. Sense vergonyes ni miraments. Demostren, un cop més, que no han entès res. Per a ells, Catalunya és una “anormalitat” que cal destruir. Són incapaços de raonar res. No és d’estranyar, doncs, que gent d’Unió hagi decidit estripar el carnet després de les declaracions de la direcció d’Unió sobre “refer” ponts amb el PP. No es pot “refer” res amb qui pretén destruir-te.

Cal celebrar el referèndum quan més aviar millor. Quant més temps passi, de més grosses en faran. L’escanyament econòmic al qual ens sotmetran serà asfixiant. Pretenen arruïnar-nos, acabar amb tots. Cal començar des d’avui a fer passos decidits i rectes cap a l’Estat propi. I, per què no, pensar en un tancament de caixes. El govern espanyol, a part de tots els diners del dèficit fiscal, deu 8.600 euros a Catalunya. Està plenament justificat. Ens hi posem ja?

Anuncis