Lladres, corruptes, estafadors, miserables, mentiders…

Quines coses! Just el dia després de les eleccions catalanes surt a la llum un cas de “presumpta” corrupció que afecta a un dels grans tòtems dels socialistes: l’alcalde de Sabadell Bustos i el número dos del partit, Daniel Fernández. Com és que no es va conèixer abans, a diferència de la gran mentida inventada pel diari El Mundo? Potser per a no afectar les expectatives electorals de l’espanyolisme? Per a evitar com fos (cosa que no van aconseguir) una victòria inapelable i incontestable del sobiranisme? On són ara aquells tuits  del mateix Fernández donant com a certes les difamacions del diari madrileny? On són aquelles pancartes amb el “Catalunya no és Suïssa” que tan miserablement van ensenyar en els seus mítings? No tenen la més mínima descència? Com és que el Navarro ara es creu els seus companys i invoca la “presumpció d’innocència” i abans no?

El que ha passat les darreres setmanes a Catalunya és d’una gravetat extrema. Hem hagut de suportar tota mena d’insults, difamacions i amenaces. Hem vist com una immensa colla d’apoderats del PP venien de tota la Península i es situessin a tots els col·legis electorals amb l’afany d’adulterar els resultats d’una contesa democràtica. Vergonyós que canviessin paperetes de CiU per les de les municipals i omplissin sobres amb altres butlletes per a provocar vots nuls. En qualsevol altre país normal, el partit en qüestió (és evident que hi ha una intencionalitat directa: si van omplir trens i autocars!) seria desposseït de tots els seus parlamentaris i tots els seus dirigents inhabilitats. Però aquí no passa res.

S’ha demostrat que tant socialistes com populars són la viva herència del franquisme. Tots dos comparteixen greus vicis anti-democràtics, sóno corruptes fins a més no poder i tenen la mateixa concepció centralista i excloent de l’Estat. Això ens ha de servir per a estar atents pel que pugui passar d’ara endavant. Són capaços de tot. El millor: que ni amb mil i una trampes ho van aconseguir. 87-48. Una pallissa. En som més i ho aconseguirem!

Anuncis