Sí, es pot caure encara més baix

Realment, la campanya electoral dels socialistes està essent nefastes. Sense discurs, sense idees i totalment desorientats, no saben què fer ni què dir per a aturar la segura patacada el proper 25N.

Una de les seves darreres aficions és la de comparar el sobiranisme amb el nazisme. Fins ara, els únics que deien allò que pensaven eren els del PP. Els socialistes, amb el referèndum a tocar, s’estan començant a destapar. És d’agrair. Més que res per si encara hi ha algun demòcrata despistat que tenia pensat votar-los. El darrer, el Marcelino Iglesias, amb una comparació amb els “hipernacionalismes alemanys i francès”. Per molt que ara personatges com l’Àngel Ros titllin el comentari de “desafortunat” (només desafortunat!!!), en aquell moment, en el míting, va aplaudir. Com tots els presents. Aquesta és “l’alternativa sensata”?! Els mateixos que feien mofa del PP en el seu vídeo electoral col·locant a una Sánchez Camacho que deia “nazionalistes” als de CiU, ara s’apunten al carro de l’insult.

El Pere Navarro, a part de demostrar ser un total incompetent, resulta que té poca memòria. Preguntat sobre si va anar a la vaga del 2010 (quan governava el PSOE a Madrid), ha contestat “no me’n recordo” i que els motius de la vaga de demà són “molt diferents” a la de fa dos anys. És molt complicat fer més el ridícul.

Anuncis