Fer referèndums, de dictadors?

Franco organitzava referèndums. És la modalitat preferida dels dictadors“. En un intent ridícul de desacreditar la Consulta, Montilla ha dit la bestiesa més gran que mai s’ha sentit dir a un President de la Generalitat. De debò que Franco feia referèndums democràtics amb totes les garanties? Alex Salmond i David Cameron són dictadors? Suïssa viu en una dictadura per organitzar referèndums d’una forma més o menys habitual? Ridícul. El senador socialista ha dit que el referèndum s’ha de fer d’acord amb la llei (espanyola, és clar). Però si són justament ells els que posen traves a la reforma d’aquesta llei! Sento vergonya d’haver tingut com a President a aquesta persona. És, sens dubte, el pitjor que hem tingut en tota la història, i amb diferència. Per acabar-ho d’arrodonir, ha assegurat que el seu partit millorarà els resultats del 2010. És la constatació definitiva que viu en una altra òrbita.

En aquesta precampanya, els socialistes han iniciat una competició amb el PP per a veure qui és més anti-independentista dels dos. En la mateixa línia, la diputada Chacón, en una entrevista al diari El Mundo (fixem-nos en el mitjà escollit), s’ha mostrat “rotundament i radical” contrària a l’Estat propi. Novament, ha demanat la utopia d’una reforma federal de la Constitució que no es creuen ni ells. Alhora, ha considerat que un Estat Català suposaria un nou “mur de Berlín”. Oblida que a l’actual UE no existeixen les fronteres. Bé, ho sap perfectament, però menteix per guanyar-se les simpaties dels seus “camarades” socialistes espanyols.

Ja hem vist que és votar PSC. Una força que nega un dret democràtic com és el de decidir i que lluitarà, amb totes les seves forces, per a evitar un Estat català. Han copiat el discurs de la por del PP. Ara mateix, tots dos es troben al mateix nivell. Tinguem-ho en compte.

Anuncis